Ultimele pregătiri pentru nunta lui Bute. Vezi ce meniu s-a ales şi unde sunt cazaţi invitaţii

Forfotă mare la Galaţi. Pregătirile pentru nunta lui Lucian Bute sunt în toi. Şi în comuna natală a pugilistului, localnicii lucrează de zor pentru ca totul să arate impecabil până sâmbătă când va avea loc marele eveniment. A fost asfaltată chiar şi strada pe care locuieşte familia fostului campion.

13 iun. 2013, 05:41
Ultimele pregătiri pentru nunta lui Bute. Vezi ce meniu s-a ales şi unde sunt cazaţi invitaţii

Mândri nevoie mare de consăteanul lor, localnicii din Pechea se pregătesc de zor pentru nunta de sâmbătă. Se taie iarba, se vopsesc gardurile şi se mătură şoselele. Nici strada unde locuieşte familia lui Bute nu a fost uitată. Uliţa a fost asfaltată de curând, ce-i drept doar până la casa pugilistului.

„Am asfaltat strada spre el, ca atât s-a putut şi sperăm că o sa vină mai multe personalităţi”, a declarat Gheorghe Ţâru, viceprimar Pechea.

Pregătirile sunt în toi şi la Restaurantul din Galaţi, unde va avea loc petrecerea.

„Pentru minunatul eveniment a lui Lucian am pus la dispozitie absolut toate facilităţile. Cazare în apartamente de lux, toată zona spa, piscină. Meniul pentru invitaţii noştrii de sâmbătă va fi unul multiplu. Vom merge şi pe produse tradiţionale şi pe produse europene”, a explicat un angajat al restaurantului pentru România TV.

Potrivit wowbiz.ro, ca să arate impecabil în cea mai importantă zi din viaţa sa, Lucian Bute va îmbrăca un costum din cea mai recentă colecţie semnată Alexandru Ciucu, prezentată inclusiv la Monte Carlo. O redingotă neagră cu rever din brocart, pantalon negru şi cămăşă albă.

Lucian Bute şi Elena s-au căsătorit civil, sâmbătă, la Buşteni, pe terasa Castelului Cantacuzino. Cununia civilă a fost oficiată chiar de naşul lor, primarul staţiunii. Pugilistul spune că aştepta de opt ani acest moment.