Ultimele oferte pentru Revelion 2012. Unde poţi petrece noaptea de Anul Nou

Cei care nu şi-au cumpărat din timp pachete turistice nu mai au de unde alege şi mulţi vor fi nevoiţi să petreacă Revelionul acasă sau să se îndrepte către un restaurant. Indiferent de locaţie, doamnele vor să arate bine pentru petrecerea de Revelion, însă vor trebui să facă din timp programare la salonul de înfrumuseţare.

29 dec. 2011, 11:12
Ultimele oferte pentru Revelion 2012. Unde poţi petrece noaptea de Anul Nou

Cam astăzi ar fi ultima zi în care doamnele pot suna şi pot prinde un loc la un coafor de fiţe, chiar dacă stiliştii muncesc inclusiv în ziua de 31.

„Pentru Revelion, trebuie făcute programări cu minim trei zile înainte. Este foarte mare aglomeraţie, ca în fiecare an de altfel, în această perioadă”,  a declarat o stilistă pentru RTV.net.

Preţul vizitei la coafor variază între 100 şi 500 de lei, în funcţie de serviciile solicitate.

Revelion, pe ultima sută de metri în străinătate

Tot azi ar fi ultima zi pentru aceia care vor să plece în străinătate de Revelion, dar nu şi-au cumpărat pachetul turistic din timp.

„Vacanţele de Sărbători în oraşele europene s-au vândut ca pâinea caldă, dar mai este un loc de unde turiştii se pot întoarce bronzaţi”, a spus, pentru RTV.net, Mădălina Dincă, reprezentant Prestige Tours.

Singura destinaţie unde se mai pot cumpăra pachete astăzi este Tenerife. La Hotel Fanabe Costa Sur de patru stele, un pachet turistic costă de la 999 de euro de persoană, preţul incluzând transportul cu avionul, transferul, 6 nopţi de cazare cu mic dejun, plus cină de Revelion.

Soluţia de criză, Revelion la restaurant

Cei care nu şi-au cumpărat din timp pachetele turistice pentru petrecrea Revelionului şi nu vor să petreacă acasă o pot face într-un restaurant.

Restaurantele îmbie clienţii pentru petrecerea nopţii dintre ani cu preţuri pentru toate buzunarele.

O variantă mai scumpă, unde costul petrecerii Revelionului pentru două persoane se ridică la 1700 de lei, este aceea a restaurantului Jariştea. Meniul va fi alcătuit din preparate ale bucătăriei franţuzeşti, dar nici bucătăria românească nu va fi ignorată. Din meniul de Revelion amintim limbă de viţel cu sos Dijon, cegă afumată de Volga, morun în aspic, dar şi purcel de lapte învelit în arpagic sau cârnaţi româneşti.Deasemenea, meniul include şi program artistic susţinut de artişti cunoscuţi.

Varianta mai ieftină a petrecerii Revelionului, la Săftica Hotel&resort, se învârte în jurul sumei de 350 de lei. Şi pentru aceşti bani clienţii vor beneficia de muzică în preţul biletului, iar dintre specialităţi amintim, somonul, cotletul de porc, curcanul, precum şi carnea de vită şi alte bunătăţi.

Revelion la Vanghelion

După o pauză de doi ani, primarul sectorului 5, Marian Vanghelie va organiza binecunoscutul Revelion la Romexpo. Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate începând de azi. Un bilet costă 150 de lei. Pensionarii plătesc doar 30 de lei. Organizatorii speră să vândă 20000 de bilete.