Ultimele dorinţe ale lui Dumitru Sechelariu. Vezi ce i-a spus fiului înainte să moară VIDEO

Dumitru Sechelariu voia să-şi ceară iertare de la trei politicieni înainte de a muri, dar n-a mai apucat decat de la unul: Viorel Hrebenciuc. În Bacău, sute de oameni au venit să-şi ia adio de la primul Baron al Moldovei.

18 feb. 2013, 21:14
Ultimele dorinţe ale lui Dumitru Sechelariu. Vezi ce i-a spus fiului înainte să moară VIDEO

Durere fără margini în familia lui Dumitru Sechelariu. Este ultima noapte în care cei dragi îi mai pot fi alături. Sute de oameni au venit şi i-au adus un ultim omagiu. Un sobor de preoţi în frunte cu Prea Sfinţitul Ioachim Băcăuanul, episcopul Romanului şi al Bacăului au ţinut o slujbă la căpătâiul omului de afaceri.

La căpătâiul său au stat permanent soţia sa şi cei 4 copii, dar şi fratele său şi mama în vârstă de 72 de ani.

„Singurele dorinţe pe care le mai avea erau să-i vadă pe copii bine, realizaţi. Ultima oară mi-a spus să am grijă de familia lui, ceea ce voi face”, a spus Sergiu Sechelariu, fratele lui Dumitru Sechelariu.

Înainte să moară, Dumitru Sechelariu i-a cerut fiului să nu se lase până nu ajunge pilot de Formula 1.

„În ultimile clipe pe care le-am petrecut împreună mi-a spus că puteam să ajung mai departe, dar că are încredere în mine că voi putea fi mai bun şi mai puternic în toate lucrurile pe care le voi face după moartea sa”, a spus Doru Sechelariu, fiul lui Dumitru Sechelariu.

La trei oameni mai voia să-şi ceară Sechelariu iertare. Nu a apucat decat la unul.

„A vrut să-şi ceară iertare de la trei oameni: Viorel Hrebenciuc, Gigi Becali şi primarul Stavarache. Probabil că aceşti oameni îl vor ierta”, a mai spus fratele omului de afaceri, potrivit România TV.

Dumitru Sechelariu s-a stins din viaţă sâmbătă, la Viena, unde fusese dus pentru investigaţii, în urma unor grave probleme de sănătate. Trupul său neînsufleţit a ajuns duminică seară la Bacău, oraş în care Sechelariu a fost primar între 1996 şi 2004.

Sicriul a fost depus la Academia de tenis EMD, înfiinţată de Dumitru Sechelariu, urmând ca rudele şi prietenii să rămână la priveghi până dimineaţă. Luni, trupul fostului primar va fi mutat la o capelă din centrul Bacăului, iar înmormântarea este programată pentru marţi, la ora 12.00.