Ultima provocare a iernii. Sărituri cu schiurile în apă rece VIDEO

Concurs inedit de schi în Georgia, unde 24 de echipe s-au îmbrăcat în costume care mai de care mai ciudate şi au coborât un deal. Punctul de sosire s-a aflat însă într-un bazi cu apă rece.

18 mart. 2013, 08:42
Ultima provocare a iernii. Sărituri cu schiurile în apă rece VIDEO

Schiori din toată ţara s-au îmbrăcat în costume tematice, s-au urcat pe schiuri şi au sfârşit „cursa” într-o piscină cu apă rece ca gheaţa.

Super Man, Ţestoasele Ninja, peşti enormi, un mire şi o mireasă şi mulţi alţii şi-au dat întâlnire pe o pârtie de schi din Caucaz. Ei au încercat să coboare cât mai spectaculos pârtia, la baza căreia se afla un bazin cu apă rece.

„Nunta a fost rece, dar ceea ce este mai important este că Estul ţării este foarte călduros aici. A fost foarte frumos. Nu mă aşteptam, pentru că este a doua tentativă a mea de a mă urca pe schiuri. Deci am avut noroc, dar, ce este mai important, oamenii ne-au plăcut”, a spus „mireasa” care a ajuns cu bine în piscină după coborârea pe pârtie.

Ţestoaselor Ninja nu le este însă frică de frig. „Suntem Ţestoase Ninja veterane şi vrem să le amintim oamenilor că ne-am întors”, au spus participanţii care s-au deghizat în ţestoase.

Juriul a premiat cele mai nostime coborâri, dar şi cele mai spectaculoase salturi în apă.