Ultima imagine postată de Ruby pe Facebook ÎNTĂRÂTĂ fanii: Decolteul este NEPERMIS de SEXY FOTO

Una dintre cele mai sexy vedete autohtone continuă să atragă fanii de sex masculin prin imaginile pe care le postează pe site-urile de socializare. În ultima fotografie tânără şi-a fotografiat decolteul generos în timp ce ţinea în mână o şapcă.

22 mai 2013, 20:36

Ruby pare să fie artista momentului în România, dacă privim din punctul de vedere al reacţiilor de pe Facebook. Astfel, la doar câteva ore după ce a postat o fotografie incitantă, tânăra brunetă a primit mii de like-uri şi sute de comentarii.

Citeşte şi Probabil cel mai SEXY FUND de VEDETĂ: Pantalonii sunt atât de scurţi încât LENJERIA TANGA pare mare

Vedeta s-a fotografiat singură, îmbrăcată într-un top roz, cu buricul la vedere şi un decolteu generos, având o şapcă în mână. Pe lângă comentariile cu privire la cât de sexy este, unul dintre fanii ei a ţinut să îi dea în vileag inteţiile artistei, spunând că ea a vrut să le arată utilizatorilor de internet decolteul şi nu şapca pe care o ţinea în mână.

Citeşte şi Ruby s-a făcut de râs în timpul unui concert FOTO

Aici vrei să ne arăţi ţâţele, nu şapca. Hai să fim serioşi „Domnişoară” :)))))„, a spus unul dintre bărbaţii pasionaţi de fotografiile focoasei vedete autohtone.