ULTIMA DORINŢĂ a actorului Şerban Ionescu

Șerban Ionescu a murit, miercuri seara, la vârsta de 62 de ani, la Spitalul Floreasca. Actorul suferea de scleroză amiotrofică. Într-un interviu recent, actorul a vorbit cu detașare despre moarte.

RomaniaTV.net
22 nov. 2012, 06:53
ULTIMA DORINŢĂ a actorului Şerban Ionescu

„La noi teatrul e în reparații și le-am spus să-l termine mai repede, ca să aibă unde să mă expună. Aș vrea ca la înmormântarea mea să țină discurs un singur om, Radu Beligan. Ăsta sunt eu, este umorul negru. Le-am zis, să mă trimiteți la Augsburg să mor ca Bălcescu, în străinătate„, glumea actorul Șerban Ionescu într-un interviu, potrivit adevarul.ro.

Actorul Şerban Ionescu a fost dus marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, după ce starea lui s-a agravat, el fiind internat în secţia de Terapie Intensivă. Potrivit directorului Spitalului Floreasca, Radu Macovei, decesul actorului a suvenit miercuri seara, în jurul orei 23.30.

Actorul Şerban Ionescu a fost diagnosticat, în urmă cu un an, cu borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe. La jumătatea lunii mai, Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 88.000 lei pentru tratamentul în străinătate al actorului Şerban Ionescu, banii fiind acordaţi din Fondul de rezervă.