Uimitor. O femeie a condus SUTE de KILOMETRI în SOMN, fără să provoace un accident

O femeie din Noua Zeelandă a condus în somn, după ce s-a urcat la volan chiar dacă luase mai multe somnifere. Cu toate acestea, ea a fost găsită de poliţişti în faţa fostei sale case, dormind, după un drum de peste 300 de kilometri.

RomaniaTV.net
14 aug. 2013, 16:27
Uimitor. O femeie a condus SUTE de KILOMETRI în SOMN, fără să provoace un accident

Autorităţile din Noua Zeelandă au ajuns la concluzia că şoferiţa, al cărui nume nu a fost dat publicităţii, a condus 186 de mile, aproximativ 300 de kilometri, în cinci ore, din Hamilton până în Auckland, ulterior mergând spre coasta de est a ţării, până în Tauranga, potrivit The Sun.

Citeşte şi Maşina cu cei mai mulţi KILOMETRI parcurşi. Ar fi putut să facă înconjurul PĂMÂNTULUI de 120 de ori

Un amic al femeii a sunat la poliţie, anunţându-i că tânăra s-a suit la volan după ce consumase mai multe somnifere. Spre surprinderea autorităţilor, ea a fost găsit la ora 4.55 dimineaţa în faţa fostei sale case, aflată la sute de kilometri distanţă.

Inedit este faptul că bărbatul a primit mai multe mesaje din timpul călătoriei, pe care şoferiţa le-ar fi trimis în somn. În prezent, poliţia a cerut că permisul somnambulei să fie revocat, fiind uimiţi că nimeni nu a fost rănit în timpul drumului.

Citeşte şi A devenit VEDETĂ în somn, fără să ştie. Reacţia unui bărbat care nu poate scăpa de o FEMEIE VIDEO

Când s-a trezit, ea nu a avut nicio amintire cu privire la evenimentele care se petrecuseră cu o seară în urmă. Am dispus de un ordin urgent prin care îi este interzis să mai conducă şi este obligată să caute ajuor medical dacă mai vrea să beneficieze de permis. Este responsabilitatea fiecăruia să călătorească în siguranţă atunci când se urcă la volan. Evenimentele de aseară s-ar fi putut transforma foarte uşor într-o tragedie„, a declarat sergentul Dave Litton.