Povestea doctorului care a păstrat timp de 47 de ani un SUVENIR BIZAR de la un PACIENT FOTO

Un doctor american a păstrat timp de 47 de ani un suvenir bizar. Obiectul provenea de la un pacient pe care îl operase în timpul războiului.

01 iul. 2013, 14:33

Doctorul Sam Axelrad a amputat în anul 1966 braţul unui soldat vietnamez, rănit de armata americană în timpul războiului. Potrivit Daily Mail, după ce a fost tăiată, mâna a fost fiartă de colegii medicului şi oferită acestuia drept suvenir din timpul luptelor. Ulterior, el a fost descoperit într-un sac de armată.

Citeşte şi Oamenii de ştiinţă au descoperit cum pot fi regenerate degetele amputate

M-a uimit ce am găsit acolo. Acest obiect m-a făcut să îmi aduc aminte de multe lucruri„, a povestit doctorul, vorbind despre descoperirea făcută în dulap.

Braţul lui Nguyen Quang Hung, fost soldat, în prezent un pensionar în vârstă de 73 de ani, a stat aproape jumătate de secol uitată într-un dulap, înainte să fie descoperită de doctor care s-a gândit că ar face un gest frumos dacă ar restitui ceea ce a luat cu 47 de ani în urmă. Astfel, el s-a urcat în avion, aterizând în oraşul natal al fostului său pacient în cursul zilei de luni.

Citeşte şi O bătrână care şi-a păstrat piciorul amputat 13 ani, a câştigat procesul cu Primăria, dar a murit

Hung a părut vizibil surprins, considerând gestul puţin exagerat, dar a fost fericit să îşi vadă braţul amputat.

Nu pot să cred că un doctor american mi-a păstrat braţul infectat, a scăpat de carne, a uscat şi l-a luat acasă, păstrându-l pentru 40 de ani, Nu cred că este drăguţ să îl păstrezi ca un fel de suvenir un lucru pe care mulţi oameni ar vrea să îl deţină, dar aştept să îmi primesc braţul înapoi„, a declarat bătrânul vizibil surprins.