Udrea: Mulţi dintre noi nu mai văd un viitor pentru PDL. Partidul are nevoie de un lider curajos

Deputatul Elena Udrea, candidată la preşedinţia PDL, a afirmat, în discursul de la Convenţia Naţională, că partidul are nevoie de un lider puternic, capabil să-i înfrunte pe adversarii politici pentru a-şi recâştiga încrederea şi pentru a ajunge din nou la guvernare în 2016.

23 mart. 2013, 11:32

„Mulţi dintre noi nu mai văd un viitor al PDL. Unii au ales să plece, iar eu le spun ‘Drum bun’ pentru că avem nevoie de oameni loiali. Eu cred că PDL poate să recâştiga alegerile şi poate să se întoarcă la guvernare. Avem o istorie de succes ce a început în 2001 şi care a început cu o schimbare. PDL poate să deschidă o nouă etapă de glorie pentru fiecare dintre noi şi pentru România”, a spus Udrea la începutul discursului său.

Udrea a constatat că trendul PDL continuă să fie unul descendent, semn că partidul are nevoie de lideri mai credibili. „E nevoie de lideri credibili, iar credibilitatea se măsoară la vot, în faţa electoratului. În alegeri ne-am măsurat cu toţii şi am văzut câtă încredere are electoratul în fiecare dintre noi”, a spus Udrea.

Ea le-a promis democrat-liberalilor că se va bate cu opozanţii politici pentru fiecare membru al partidului. „Un lucru nu-l poate contesta nimeni, că 8 ani m-am luptat cu toţi adversarii pentru lucrurile în care am crezut. Am apărat partidul şi nu mi-a păsat că am fost ţinta unor campanii mediatice agresive. PDL are nevoie de un lider curajos căruia să nu-i pese de atacurile adversarilor politici”, a apreciat Elena Udrea.

Obiectivul acesteia este ca partidul să obţină 20-22% la alegerile europarlamentare şi 30-35% la alegerile parlamentare din 2016. „Pot să mă bat pentru primarii noştri care sunt discriminaţi şi nu mai primesc fonduri, pentru fiecare membru de partid persecutat şi dat afară din serviciu pentru că simpatizează cu partidul nostru. Doar luptându-ne putem recâştiga statutul de principal partid politic. Dacă nu ne luptăm, nu avem cum să devenim un partid mare. Un partid mic nu va fi niciodată un partener egal într-o alianţă de dreapta”, a spus Elena Udrea în aplauzele susţinătorilor săi.