Udrea: Guvernul este preocupat de campanie, maschează lipsa performanţei

Elena Udrea a declarat luni seară la România TV că actualul guvern, condus de Victor Ponta, este extrem de preocupat de campania electorală şi de atacurile politice, care maschează lipsa performanţei.

RomaniaTV.net
28 mai 2012, 18:16
Udrea: Guvernul este preocupat de campanie, maschează lipsa performanţei

„Guvernul este în campanie electorală şi se aruncă fumigene, nu au spus cum fac cu salariile, cu pensiile, au promis şi nu s-au ţinut de cuvânt, fac erori după erori (…) După atâtea erori, neavând ce să dea populaţiei, aruncă fumigene şi vorbim despre controale la un minister (Ministerul Dezvoltării şi Turismului n.r.) care atrage foarte mult atenţia presei”, a declarat Elena Udrea la România TV.

„Eu îi cer prim ministrului să facă un control la acest minister, să se lămurească ce a însemnat mandatul meu. Îi doresc actualului ministru să obţină măcar 10% din ce am făcut eu. Aştept mulţumiri din partea ministrului pentru ce am făcut eu, dar şi Vasile Blaga, înaintea mea în 2009 şi Cristian Petrescu”, a mai spus Udrea.

„Oamenii aceştia încă nu s-au obişnuit că sunt la guvernare şi nu în opoziţie, ei nu reprezintă ţara. Ei încă nu sunt o alianţă care guvernează responsabil, aduc grave probleme de imagine pentru România pe plan extern”, a precizat Elena Udrea. Ea a mai spus că avem un guvern extrem de preocupat de campania electorală şi de atacurile politice, care maschează lipsa performanţei.  „Populaţia, dincolo de a vedea guvernul în campanie, ar vrea să îl vadă venind cu soluţii”.

Elena Udrea a mai spus la România TV că nu regretă că PDL nu a venit cu o propunere pentru premierul României. „În şapte luni de zile, românii vor vedea ce capacitate de guverna au, cât de reale sunt promisiunilor lor. Vor vedea că tot ce a spus USL în opoziţie era doar campanie şi că la guvernare e greu, este altceva decât de pe margine, motiv pentru care eu mă bucur că acum guvernează USL, pentru că la toamnă, cu siguranţă, oamenii vor judeca altfel guvernarea PDL”.