Udrea: De ce, când am vrut eu să se demoleze gardul Parlamentului, era o idee proastă, iar acum este

Președintele Camerei Deputaților Valeriu Zgonea a ajuns la aceeași concluzie cu deputatul PDL Elena Udrea. Acesta a spus că gardul ce împrejmuiește Palatul Parlamentului trebuie dărâmat, așa cum a afirmat și Elena Udrea în 2009, atunci când era ministru al Turismului.

06 iun. 2013, 12:51
Udrea: De ce, când am vrut eu să se demoleze gardul Parlamentului, era o idee proastă, iar acum este
„Plagiatul” lui Valeriu Zgonea nu a trecut neobservat de deputatul PDL care a adresat pe pagina sa de Facebook două întrebări destinate social-democraților.
 
„Întrebări pentru PSD: 1. De ce, când am vrut eu să se demoleze gardul Parlamentului, era o idee proastă, iar acum este o idee bună? 2. Dacă în 2009 au considerat că este prea scumpă demolarea gardului, de unde au făcut rost de bani între timp? Din economia de hârtie la Camera Deputaților?”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook.
 
Elena Udrea, în timpul mandatului său la Ministerul Turismului, a făcut aceeași propunere, de dărâmare a gardului Parlamentului. Proiectul său a fost criticat la acel moment de fostul premier Adrian Năstase, care a spus că ideea Elenei Udrea a venit în contextul campaniei electorale.
 
Ea a explicat ca Palatul Parlamentului reprezintă un punct de atracţie important pentru turiştii străini, iar gardul masiv nu are niciun rost, în condiţiile în care clădiri importante din alte state, precum Germania, nu sunt protejate în acest fel.