Ucigaşul preotului din Focşani va fi scos de sub urmărire penală, întrucât este schizofrenic

În urma raportului de expertiză psihiatrică medico-legală, efectuat la Institutul Mina Minovici, medicii au concluzionat că Florentin Puşcoiu, în vârstă de 30 de ani, ucigaşul preotului Tudor Marin, suferă de schizofrenie paranoidă. Ca urmare va fi scos de sub urmărire penală.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 13:38
Ucigaşul preotului din Focşani va fi scos de sub urmărire penală, întrucât este schizofrenic

Cel mai probabil, criminalul preotului de la Focşani este posibil să îşi petreacă restul vieţii într-un ospiciu. Florentin Puşcoiu, în vârstă de 30 de ani, din Focşani, a fost reţinut pe data de 16 iunie, pentru crima comisă asupra preotului Tudor Marin, potrivit adevarul.ro.

Preotul Tudor Marin de la Biserica din Piaţa Unirii a municipiului Focşani a fost înjunghiat şi a decedat la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa.

Imediat după săvârșirea crimei, atacatorul a fugit de la locul faptei, iar poliţiștii din Focșani și-au petrecut întreaga după-amiază și seară căutându-l.

Puşcoiu a fost ridicat de la el de acasă, dintr-un apartament aflat în Cartierul Sud, fără să opună rezistenţă. El şi-a recunoscut fapta.

Când a fost scos din apartament, Florentin Puşcoiu a spus următoarele cuvinte: „A fost ordinul Domnului! Nu-mi pare rău ce s-a întâmplat”.