Ucigaşul de la Oradea a folosit arma de vânătoare a concubinei

Cetăţeanul italian suspectat în cazul uciderii unui bărbat de 35 de ani, pe stradă, la Oradea, este un om de afaceri stabilit în judeţul Arad şi a comis crima cu arma de vânătoare a concubinei sale, armă căreia i-a tăiat ţeava, conform unor surse judiciare citate de  Mediafax.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 09:18
Ucigaşul de la Oradea a folosit arma de vânătoare a concubinei

Potrivit unor surse judiciare, suspectul principal în acest caz este cetăţeanul italian Zappa Aldisio Andrea, în vârstă de 58 de ani, stabilit în judeţul Arad şi patron al unei firme de comerţ cu material lemnos şi alte materiale de construcţie.

Conform surselor citate, bărbatul are autorizaţie emisă de Serviciul de Arme al Poliţiei Arad pentru un pistol cu gaze.

Crima, însă, a fost comisă cu arma de vânătoare a concubinei sale, şi femeia fiind din Arad. Conform surselor citate, cetăţeanul italian a tăiat ţeava armei de vânătoare.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani din Oradea, care avea relaţii de afaceri cu cetăţeanul italian, căruia i-ar fi datorat o sumă de bani, a fost împuşcat la scurt timp după ce a ieşit din blocul în care locuia, situat pe strada Aluminei din municipiu.

Potrivit surselor citate, italianul ar fi aşteptat până când victima a făcut câţiva paşi, apoi a tras mai multe focuri de armă spre el, toate în cap şi torace.

După comiterea crimei, italianul şi-a lăsat victima în stradă şi s-a urcat în maşina sa, Lada Niva, fiind prins în localitatea Tinca.

„Un martor ocular a reţinut o parte din numărul de înmatriculare al maşinii şi a fost dată alarma în tot judeţul, iar patrulele rurale din Tinca l-au oprit ca şi cum l-ar opri pentru un control de rutuină. El nici nu a realizat că este urmărit”, a declarat şeful Poliţiei Bihor, comisar-şef Adrian Bucur.

El a precizat că arma a fost găsită în maşina italianului.