Turiştii caută WC-uri în Bucureşti. Poliţistul român îi îndrumă: GO AWAY.. CROUZROD LEFT! VIDEO

Vorbesc străineza până le amorţesc mâinile. Poliţiştii locali din Centrul Istoric al Capitalei au fost puşi la grea încercare de miile de turişti. Pe o engleză ajustată cu vorbe româneşti şi fluierături, foştii gardieni se străduiesc să le explice suporterilor drumul către aeroport, dar şi faptul că nu există toalete publice.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 14:14
Turiştii caută WC-uri în Bucureşti. Poliţistul român îi îndrumă: GO AWAY.. CROUZROD LEFT! VIDEO

Turiştii care au băut mai multe beri în Centrul Vechi al Bucureştiului au o mare problemă. Şi nu de echilibru.

Un reporter România TV s-a dat drept un turist străin care căuta o toaletă. Întreaga scenă a fost filmată cu o cameră ascunsă.

Întrebat unde poate găsi o toaletă, omul legii a răspuns: Go Away and „crouzer”, „crouzrod” left.

Întrebaţi apoi în română dacă toţi vorbesc aşa engleză, poliţiştii au răspuns că nu ştiu, că ei sunt detaşaţi de la secţia 23.

Tot căutând toaleta, reporterii au ajuns în celălalt capăt al cartierului. Şi aici poliţistul local pe care-l abordează îi descurajează. Nu ştie dacă există toalete în zonă şi, mai mult, avertizează că le dă amenzi celor care îşi fac nevoile pe unde apucă.

Şi dacă un turist străin se grăbeşte să ajungă la aeroport şi cere indicaţii unui poliţist …. va ajunge la „783 (saptesuteoptzecisitrei) 84 … Coca Cola … Autobuz .. Stânga”.