Turistă din Cehia, în comă după ce s-a izbit cu bicicleta de un copac

O tânără în vârstă de 28 de ani, din Cehia, a ajuns în stare gravă la spital după ce marţi după-amiaza s-a izbit de un copac, în timp ce se deplasa cu bicicleta, alături de mai mulţi bikeri. Tânăra are traumatism cranio-cerebral puternic şi este în comă.

RomaniaTV.net
30 iul. 2013, 19:23
Turistă din Cehia, în comă după ce s-a izbit cu bicicleta de un copac

O tânără în vârstă de 28 de ani, din Cehia, a fost transportată, marţi după-amiaza, cu elicopterul la Spitalul Judeţean din Timişoara după ce a intrat cu bicicleta într-un copac. Fata a suferit un traumatism cranio-cerebral puternic. 

„Se pare că tânăra a vrut să ocolească un coleg care a căzut în faţa ei, s-a dezechilibrat şi s-a izbit de un copac. Impactul a fost puternic, casca e spartă”, a declarat Valentin Balaban, şeful Serviciului Salvamont Caraş-Severin.

Tânăra se afla împreună cu alţi peste 20 de turişti cehi în judeţul Caraş-Severin, pe traseul Semenic – Şopotu-Nou, în apropierea cantonului Coşava.

„Momentan este echilibrată hemodinamic, însă, încă e în stare comatoasă”, a precizat Daniela Istudor, asistent la Serviciul de Ambulanţă Caraş-Severin, potrivit Agerpres.

Vezi şi: Turista cehă rănită în Făgăraş, transportată cu elicopterul la Spitalul de Urgenţă Floreasca