Turist tâlhărit de 2.500 de lei, într-un club din Mamaia

Doi tineri din Constanţa au fost reţinuţi după ce au tâlhărit un turist într-un club situat pe o plajă din staţiunea Mamaia, cei doi, care au pretins că sunt poliţişti, luându-i turistului 2.500 de lei.

RomaniaTV.net
04 mai 2013, 16:12
Turist tâlhărit de 2.500 de lei, într-un club din Mamaia

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, cei doi tineri au mers vineri noapte într-un club situat pe o plajă din staţiunea Mamaia şi, pretinzând că sunt poliţişti, au abordat un turist din judeţul Argeş pe care l-au dus în afara clubului şi i-au luat 2.500 de lei.

Turistul a anunţat imediat Poliţia, iar în scurt timp unul dintre agresori, un tânăr de 23 de ani, din Constanţa, a fost prins. Extinzând cercetările, poliţiştii l-au identificat şi reţinut şi pe cel de-al doilea suspect, un constănţean în vârstă de 25 de ani. Din prejudiciul iniţial a fost recuperată suma de 1.700 de lei, care a fost restituită tânărului păgubit.

Cei doi suspecţii au fost reţinuţi de poliţişti, fiind acuzaţi de tâlhărie şi uzurparea de calităţi oficiale, urmând să fie duşi la Judecătoria Constanţa cu propunere de arestăre preventivă pentru 29 de zile.