Trucuri pentru un SĂRUT PASIONAL

Sărutul pasional este adesea considerat un mijoloc de a-ţi atinge scopul. Este modul în care percep multe cupluri sărutul pasional: îl folosesc atunci când vor sa facă dragoste, iar odată ce lucrurile s-au înfierbântat renunţă la el. Iată câteva trucuri pentru un sărut pasional care te vor ajuta să creşti plăcerea.

RomaniaTV.net
31 iul. 2012, 05:51
Trucuri pentru un SĂRUT PASIONAL

– Dă-i pupicuri uşoare pe toată faţa cu excepţia buzelor. Pe măsură ce creşte excitaţia, urmăreşte-i conturul buzelor cu vârful limbii. Partenerul/a va dori un sărut mai consistent, însă nu i-l oferi încă.

– Mişcă-te cu gura deschisă, însă nu folosi limba încă. Dacă partenerul/a încearcă un sărut franţuzesc, retrage-te, după care întoarce-te la săruturi. Scopul este jocul şi să-i stârneşti dorinţa neoferindu-i exact ceea ce doreşte.

– Mixează mişcările, din când în când suge-i/muşcă-i uşor buza inferioară. Îi va place atât de mult încât partenerul/a îţi va întoarce instinctiv favoarea.

Odată ce v-aţi încins, nu mai este loc pentru pupicuri. Acum este timpul potrivit pentru săruturi profunde, în care limba este permisă.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro