Trucuri pentru a slăbi fără să îţi petreci prea mult timp la sală

Multe persoane îşi doresc să slăbească, dar puţine reuşesc să îşi atingă obiectivul. O soluţie rapidă sau radicală pentru a slăbi nu este indicată, poate duce la probleme de sănătate fără să aibă efectele scontate. Dar există metode uşoare, la îndemână oricui, pentru a slăbi. Poţi să le faci în fiecare zi fără să te rupi de la programul tău încărcat. Încearcă-le şi vei vedea că dau roade.

RomaniaTV.net
28 iul. 2012, 09:09
Trucuri pentru a slăbi fără să îţi petreci prea mult timp la sală

Alege cât poţi de des să mergi pe jos în loc să iei maşina. Te va ajuta să slăbeşti şi să te menţii în formă. Adesea este mai confortabil sş mai rapid să iei maşina până la magazin, dar gândeşte-te că nu îţi faci nici un bine, nici siluetei tale, nici portofelului şi, până la urmă, nici planetei.

Nu lua liftul, foloseşte scările

Din nou, este vorba de o economie de doar câteva minute. Încearcă totuşi să urci scări de câte ori ai ocazia. Pare un lucru mărunt, dar acele câteva trepte contează şi te vor ajuta să pierzi din kilograme. 

Cumpără o minge de fitness

Sunt acele mingii mari pe care le poţi găsi la orice magazin sportiv. Nu sunt foarte scumpe şi te pot ajuta să faci exerciţii într-un mod mai plăcut. Poţi să o foloseşti acasă când te uiţi la televizor sau ai un minut liber.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.