TRU: Becalizarea PNL înseamnă târârea în mahala; Becali: TRU, un neica nimeni fără fapte, fără faţă

Purtătorul de cuvânt al ARD în campania electorală pentru parlamentare, Traian Răzvan Ungureanu, a atacat PNL pe care l-a numit "partid adăpost - trambulină", făcând referire la alăturarea formaţiuni de numele lui Gigi Becali şi Dan Voiculescu. Gigi Becali a răspuns atacului: "TRU este un neica nimeni".

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 15:54
TRU: Becalizarea PNL înseamnă târârea în mahala; Becali: TRU, un neica nimeni fără fapte, fără faţă

„PNL a ajuns un partid-adăpost, trambulină, rampă, în orice caz un partid la dispoziţia unor oameni ca Gigi Becali. Să nu îl uităm nici pe Dan Voiculescu. Crin Antonescu şi-a atacat propriul partid. „Becalizare” înseamnă să târăşti un partid care avea de bine, de rău, discurs, valori, decenţă la nivel de mahala. Gigi Becali are şanse foarte mari ca alături de Crin Antonescu să pună capăt existenţei şi credibilităţii PNL-ului”, a spus purtătorul de cuvânt al ARD.

TRU l-a atacat şi pe liderul PNL. „Cred că pentru Crin Antonescu ziua de 9 decembrie este foarte importantă pentru că va fi ultima zi în care poziţia lui va fi sigură şi nepusă sub semnul întrebării. După 10 decembrie cred că începe altă epocă şi pentru Crin Antonescu. Din 10 decembrie Crin Antonescu va fi primul care va păşi pe canapeaua lui Antonescu”, a spus Ungureanu.

 

Într-o intervenţie la România TV, Gigi Becali, candidat USL în Bucureşti, a declarat că Traian Ungureanu este un „neica nimeni”, „fără vorbe, fără fapte, fară faţă”.

„Eu ştiu că de la om trebuie să ceri roade, nu frunze şi de la om trebuie să ceri fapte şi nu vorbe. TRU nu are nici vorbe, nici fapte, nici faţă, n-are nimic. Dacă s-ar „ungureniza” România am ajunge în epopa primitivă şi mizerie. Un om care n-a făcut nimic în viaţa lui, un om care nu este bun de nimic. Se compară el cu mine vreodată? Păi dacă se „becalizează” România va fi promovată familia, credinţa în Cristos, ca oamenii să se ducă la biserică duminica, legile lui Dumnezeu. TRU nu promovează nimic. Este un neica nimeni”, a declarat Gigi Becali la România TV.