Trista poveste a lui Lazarus, pisica ABANDONATĂ deoarece seamăna cu un VAMPIR GALERIE FOTO

Un mic pisoi gri a fost găsit abandonat pe o stradă din America într-o stare deplorabilă. Cu toate că este deosebit de sociabil, el a fost născut cu o malformație a feței, handicap care îl face să semene cu o pisică vampir, acesta fiind și motivul pentru care a fost poreclit pisica lui Dracula.

09 apr. 2013, 07:08

Lazarus a fost găsit pe stăzile oraşului Johnson City, din Tennessee în cursul lunii septembrie de către Cindy Chambers, o profesoară americancă. El a fost abandonat din cauza micului handicap care îl face să semene cu un vampir, lăsând la vedere cei doi incisivi proeminenţi.

Citește și O pisică este mai CURAJOASĂ decât geniştii VIDEO

Handicapul de care suferă micuţa felină se numeşte despicătură palatină, fiind o malformaţie congenitală a feței caracterizată prin absența de substanță la nivelul buzei superioare, el este prezent şi la oameni.

Citește și Înduioşător: Cum a salvat un ZOMBI pisica unui POLIŢIST

Cu toate că era plin de purici şi subnutrit, Cindy l-a dus la veterniar şi a avut grijă de el. Astfel, pisoiul a primit o casă şi se bucură de atenţia stăpânei alături de alte şapte animale, câini şi pisici. Cu toate că arată înfiorător, el nu este diferit faţă de alte pisici, adoră să se joace şi să toarcă.

Citește și Răzbunarea pisicii: Ce i se întâmplă unei femei care spală o mâţă VIDEO

Citește și Au strâns peste 23.000 de vizualizări în câteva ore. O pisică plimbă un câine în lesă VIDEO

“Este un pisoi extraordinar. Îi place să se joace ca orice altă pisică la care ai putea să te gândeşti. Este zburdalnic şi plin de viaţă”, a declarat stăpâna lui publicaţiei The Sun.

Citește și O pisică subacvatică: Primul mieunat…de sub apă VIDEO