TREND BIZAR: Japonezele poartă scutece ca să nu se mai obosească să meargă la baie

Oricât de ciudat ar părea, există oameni care ar purta mai degrabă un scutec inconfortabil toată ziua decât să meargă la baie. Mass-media japoneză susţine că scutecele pentru adulți sunt din ce în ce mai populare în rândul femeilor din Japonia, care spun că le poartă ca să salveze o mulțime de timp.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 18:40

Într-un articol intitulat „Ultima formă de lene”, revista japoneză SPA descrie cea mai nouă tendință din Japonia: femeile care poartă scutece.

Masculinizarea femeilor a devenit un subiect foarte popular în Japonia. Statisticile arată că din ce în ce mai multe femei nu îşi curăţă la fel de des camerele, îşi lăsa lenjeria de corp peste tot și nu pot fi deranjate nici măcar să îşi îndepărteze părul corporal nedorit.

O revistă pare însă să fi identificat forma supremă de lene – femeile care poarta scutece, pentru a evita folosirea toaletei. Ei au intervievat chiar o astfel de fată: Kaori Adachi, în vârstă de 25 de ani, care lucrează într-o agenţie imobiliară din Tokyo.

În ultimele șase luni, ea a purtat scutece la serviciu aproape în fiecare zi. Și nu e vorba de absorbante feminine, ci chiar de scutece reale care absorb urina și care rezolvă „corvoada” de a merge la baie.

O fotografie postată de Revista SPA arată că unele magazine din Japonia au început plasarea scutecelor pentru adulți în secțiunea de igienă pentru femei.

Mai mult, Japonia are chiar un site de adulţi numit Bebigyaru, unde bărbaţii se pot uita la fotografii cu femei care poartă scutece.