Accident feroviar la Feteşti: Un TREN A DERAIAT după ce a lovit o betonieră VIDEO

Un tren de persoane a deraiat în urma unui accident produs la o trecere de cale ferată în Feteşti, judeţul Ialomiţa, informează România TV. Trenul a lovit o betonieră la trecerea peste calea ferată. În urma accidentului, şoferul betonierei a fost grav rănit şi transportat la spital, iar conductorul de tren şi un pasager au fost accidentaţi.

17 ian. 2013, 10:03
Accident feroviar la Feteşti: Un TREN A DERAIAT după ce a lovit o betonieră VIDEO

UPDATE ora 15.00 Şoferul betonierei lovite de un tren la Feteşti, despre care reprezentanţii CFR afirmau iniţial că a decedat în urma accidentului, este internat în comă la Spitalul Municipal Feteşti, medicii afirmând că bărbatul are multiple leziuni la cap şi că va fi transferat la o clinică din Capitală, potrivit Mediafax.

UPDATE ORA 14.30 Circulaţia trenurilor între Feteşti şi Movila a fost reluată, joi după-amiază, pe un fir în ambele sensuri, celălalt fir rămânând închis pentru repunerea pe şine a locomotivei şi pentru remedierea defecţiunilor.

Trenul Regio 8202, care circula pe ruta Feteşti – Buzău, a lovit o betonieră care s-a angajat în trecerea la nivel cu calea ferată dintre staţiile Feteşti şi Movila, prevăzută cu indicator rutier „Crucea Sfântului Andrei”.

Şoferul betonierei, un bărbat de 41 de ani, din Constanţa, nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată şi trenul l-a lovit în plin, a declarat Alina Predescu, purtător de cuvânt al  CFR Călători, la România TV. În urma impactului, şoferul betonierei a rămas încarcerat, pentru scoaterea lui din maşină intervenind un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma impactului s-a produs deraierea locomotivei, iar primul vagon este uşor avariat”, a declarat Alina Predescu, purtător de cuvânt al CFR Călători.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, Iulia Fecioru, a precizat că, în urma impactului, şoferul betonierei a fost rănit grav şi transportat cu o ambulanţă SMURD la spital.

„În urma unui accident rutier dintre un tren şi un autovehicul, care transporta ciment, şoferul acestui autovehicul a rămas încarcerat, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital. Călătorii care se aflau în tren au fost preluaţi şi transportaţi la Feteşti”, a spus George Damian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița.