Trei tineri au fost ÎNJUNGHIAŢI într-un apartament din Bacău

Scandal de proporţii, vineri dimineaţă, într-un apartament din Bacău. Trei tineri au fost înjunghiaţi. Victimele au fost transportate la spital. Agresorul s-a predat singur după câteva ore.

RomaniaTV.net
11 ian. 2013, 10:36
Trei tineri au fost ÎNJUNGHIAŢI într-un apartament din Bacău

Patru tineri cu vârste între 20 şi 30 de ani au petrecut joi noaptea într-un club din Bacău, după care s-au retras în apartamentul unui dintre ei, potrivit România TV. Petrecerea a continuat, numai că la un moment dat tinerii s-au luat la ceartă din cauza unei fete.

Unul dintre tineri a pus mâna pe un cuţit şi i-a lovit pe ceilalţi trei, după care a fugit de la locul incidentului. Răniţii au fost transportaţi la spitalul de urgenţe din Bacău, unde au primit îngrijiri medicale.

„Au fost aduşi 3 pacienţi în urma unei agresiuni, unul dintre ei în stare destul de gravă, a pierdut foarte mult sânge, aproape în şoc hemoragic, cu o plagă profundă în coapsa dreaptă, a fost suturat şi va mai rămâne în obsevaţie pentru câteva ore” a spus Liliana Petrescu, UPU Bacău.

Tinerii sunt în stare stabilă, dar medicii spun că viaţa le-a fost pusă în pericol. Poliţiştii l-au căutat ore întregi pe cuţitar. Într-un final, agresorul s-a predat singur la poliţie.

„Din primele cercetări a rezultat că pe fondul consumului de băuturi alcoolice între două persoane aflate într-un imobil de pe strada Mioriţei din municipiul Bacău a izbucnit un conflict spontan. Celelalte două persoane aflate în locuinţa respctivă au intervenit să-i despartă. În timpul altercaţiei, trei persoane au suferit leziuni uşoare” informează IPJ Bacău.

Victimele nu vor să depună plângere împotriva prietenului care i-a înjunghiat.