Trei români au fost răniţi în noaptea de Revelion în Italia, doi fiind în stare gravă

Trei români au fost răniţi în Italia, în noaptea de Revelion, doi fiind în stare gravă, dintre care unuia i-a fost amputat un braţ, scrie Corriere della Sera, precizând că bilanţul total al incidentelor provocate de explozii, în Peninsulă, este de doi morţi şi 361 de răniţi.

RomaniaTV.net
01 ian. 2013, 18:38
Trei români au fost răniţi în noaptea de Revelion în Italia, doi fiind în stare gravă

Un român în vârstă de 26 de ani a fost rănit grav într-un incident armat care a avut loc în regiunea Calabria. La miezul nopţii, un vecin a tras focuri în aer cu o armă de vânătoare, pentru a celebra Revelionul, iar un proiectil l-a rănit pe un român, care a fost transportat în stare gravă la spitalul din Vibo Valentia. Medicii sunt rezervaţi în legătură cu şansele sale de supravieţuire.

Aproximativ 30 de persoane au fost rănite la Roma în incidente provocate de petarde. Patru persoane au suferit răni grave, printre acestea fiind şi un imigrant român căruia i-a fost amputată mâna stângă.

Un alt român, în vârstă de 29 de ani, a suferit arsuri la o mână în oraşul sicilian Siracuza, într-un incendiu izbucnit în balconul locuinţei după explozia necontrolată a unei petarde.

În total, incidentele provocate de petarde s-au soldat cu doi morţi şi 361 de răniţi în Italia, conform unui bilanţ furnizat de Ministerul italian de Interne. Printre răniţi se numără 92 de minori.