Trei persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren, în Timiş

Un grav accident s-a produs, sâmbătă după-masa, într-o localitatea din judeţul Timiş. La o trecere la nivel cu calea ferata, un şofer grăbit a ignorat semnele acustice şi luminoase şi a fost lovit în plin de trenul personal care trecea prin zonă, informează România TV. Şoferul şi alţi doi pasageri au murit pe loc.

27 apr. 2013, 12:21
Trei persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un tren, în Timiş

Sâmbătă, în jurul orei 14.00, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că o maşină a fost lovită de un tren personal, la o trecere la nivel cu calea ferată, în localitatea Gavojdia, judeţul Timiş. Imediat la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la ISU şi SMURD.

Un şofer prea grăbit ca să mai aştepte să treacă trenul, a apăsat pedala de acceleraţie, însă nu a ajuns prea departe. Trenul personal care se apropia a spulberat, pur şi simplu, autoturismul.

Trei persoane, şoferul şi cei doi pasageri, au murit pe loc. Două dintre victime au rămas prinse între fiarele contorsionate ale maşinii şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. Al treilea pasager a fost proiectat prin parbriz.

Niciun călător din trenul personal nu a avut nevoie de intervenţia medicilor. Traficul feroviar pe raza localităţii Găvojdia a fost întrerupt aproximativ o oră.