O nouă tragedie în Ungaria: Trei morţi şi cinci răniţi într-un accident cu un autocar românesc

O nouă tragedie în Ungaria! Trei persoane, cetăţeni români, au murit şi alte cinci au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă, în urma coliziunii între un autocar românesc şi un camion slovac în centrul Ungariei, vineri dimineaţă.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 07:59
O nouă tragedie în Ungaria: Trei morţi şi cinci răniţi într-un accident cu un autocar românesc

Accidentul din Ungaria a avut loc în jurul orei 2 noaptea. Un microbuz românesc s-a ciocnit cu un camion slovac, informează index.hu. Trei persoane au murit pe loc. Alţi cinci oameni din microbuz au fost răniţi, dintre care doi sunt în stare gravă.

Imagini de la locul accidentului din Ungaria GALERIE FOTO

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele accidentului, a declarat Andrea Belicza Beluzsar, purtătoarea de cuvânt a poliţiei din Pest.

Cele trei persoane care au murit în accidentul petrecut în Ungaria sunt cetăţeni români, a declarat, pentru MEDIAFAX, Doris Mircea, director de comunicare în MAE. Ea a mai spus că un consul român se va deplasa spre locul unde s-a petrecut accidentul, urmând ca MAE să ofere alte informaţii când acestea vor fi disponibile.

Doi dintre românii răniţi în accidentul rutier au suferit politraumatisme şi sunt internaţi la spitalul din Cegled, dar se află în afara oricărui pericol. Alţi trei români au suferit doar răni uşoare şi nu au necesitat spitalizare, a declarat, pentru Agerpres, consulul coordonator al Secţiei consulare din cadrul Ambasadei României în Ungaria, Maria Teodora Pop.

La începutul lunii noiembrie, 14 persoane şi-au pierdut viaţa ca urmare a unei accident grav în care au fost implicate tot două vehicule româneşti. Şoferul unui TIR încărcat cu lemne care plecase din Arad s-a ciocnit cu un microbuz din Argeş care transporta 14 români din Spania.