Trei morţi în urma unui atac armat într-un supermarket la New Jersey

Un atac armat a avut loc vineri dimineaţa într-un supermarket de la periferia New Yorkului şi s-a soldat cu trei morţi, inclusiv pesupusul atacator, a anunţat presa locală, relatează AFP.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 15:04
Trei morţi în urma unui atac armat într-un supermarket la New Jersey

Atacul a avut loc la ora locală 4.00 (11.00, ora României), într-un supermarket aparţinând firmei Pathmark, în oraşul Old Bridge, în New Jersey (estul Statelor Unite), a anunţat postul local WABC pe site.

Poliţia şi Biroul procurorului din oraş au confirmat atacul.

Angajaţi din cadrul magazinului lucrau la aducerea mărfii în raioane, în momentul în care atacatorul a pătruns în magazin. Acesta a deschis focul şi a ucis două persoane, după care s-a sinucis, a anunţat postul WABC.

Ziarul local Asbury Park Press îl citează pe primarul din Old Bridge Owen Henry afirmând că atacatorul este un fost puşcaş marin care a intrat în magazin purtând uniformă de camuflaj şi înarmat cu o puşcă de tip Kalaşnikov şi un pistol.

El a tras asupra unui tânăr şi asupra unei femei, care au murit din cauza rănilor, după care a îndreptat arma împotriva sa, a precizat primarul. Atacatorul era angajat al magazinului de aproximativ două săptămâni.