Trei case au ars în Otopeni. Două persoane au murit VIDEO

Un incendiu de proporţii a izbucnit, sâmbătă seară, în localitatea Otopeni. Trei case au fost cuprinse de flăcări, iar două persoane aflate într-una dintre clădiri, un bărbat şi o femeie, au fost găsite decedate de pompieri.

RomaniaTV.net
11 aug. 2012, 20:00

Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale pentru a stinge incendiul care a cuprins cele trei gospodării. Una dintre case a ars din temelii. Pompierii au stins flăcările, dar misiunea nu s-a încheiat, membrii echipajelor încercând să se asigure că au fost lichidate toate focarele de incendiu.

Doi oameni au murit, iar o a treia persoană a fost dusă la spital.

O persoană a fost găsită carbonizată, iar cealaltă a fost găsită moartă în toaleta locuinţei.

Petruş Simion, purtător de cuvânt ISU Ilfov, a declarat la România TV: „Incendiul a fost aproape lichidat. Se caută încă focare ascunse care ar putea fi găsite în locuinţa care a ars în totalitate. Au fost în total şapte autospeciale cu apă şi spumă. Evenimentul a fost anunţat la 112 la ora 20.52. Victimele sunt un bărbat de 59 de ani şi o doamnă de 46 de ani. A treia persoană, care a fost transportată la spital, a suferit un atac de panică, nicio rană fizică. Din informaţiile obţinute până acum se pare că în case erau doar cele două persoane găsite decedate, dar colegii caută şi alte eventuale victime. Nu s-a trecut la faza de cercetare a cauzelor probabile ale incendiului„.