Trei botoşăneni care se grăbeau la o nuntă au ajuns în stare gravă la spital VIDEO

Trei persoane din Botoşani care mergeau la o nuntă în Bistriţa-Năsăud, au ajuns în stare critică la spital, după ce au fost implicate într-un accident.

23 feb. 2013, 11:00
Trei botoşăneni care se grăbeau la o nuntă au ajuns în stare gravă la spital VIDEO

Maşina în care se aflau cei trei botoşăneni s-a izbit puternic de un cap de pod. Din cauza oboselii, şoferul a adormit la volan şi a ajuns pe contrasens. Cele trei persoane, un tânăr de 21 de ani şi părinţii lui, au fost transportaţi de urgenţă la spital. A fost nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare pentru a scoate victimele din maşină.

„Pe fondul oboselii, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşina într-un cap de pod. În autoturism erau doi adulţi, soţ şi soţie, şi fetiţa acestora. Două persoane au rămas încarcerate, iar una a reuşit să iasă. Echipajul de descarcerare le-a scos şi pe celelalte două, toţi trei răniţii fiind transportaţi la spital”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Pe durata măsurătorilor efectuate de poliţişti, circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate pe un singur sens.

Şoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar pe numele lui va fi deschis un dosar de cercetare penală.