Trecătorii, uluiţi de protestul nud: Mirelo! Fă, ăla e despuiat în pielea goală? VIDEO

Bărbatul care a protestat dezbrăcat pe o macara, lângă Teatrul Naţional din Bucureşti, a reuşit să şocheze trecătorii, care şi-au dat cu părerea în fel şi chip despre motivele care l-au îndemnat să recurgă la un asemenea gest.

RomaniaTV.net
16 apr. 2012, 14:29
Trecătorii, uluiţi de protestul nud: Mirelo! Fă, ăla e despuiat în pielea goală? VIDEO

Protestatarul de pe macaraua din Piaţa Universităţii nu a formulat nicio solicitare şi s-a mulţumit să se bronzeze la zeci de metri înălţime, spre amuzamentul bucureştenilor care se aflau în zonă. Reacţiile trecătorilor au fost dintre cele mai diverse.

O doamnă trecută de prima tinereţe şi-a pus ochelarii, crezând că nu vede bine şi i s-a adresat aproape şocată însoţitoarei sale: „Mirelo! Fă, ăla e despuiat în pielea goală sau nu mai văd eu bine? Nu văd bine, mi-am scos ochelarii. Aoleuuuu! E dezbrăcat, am crezut că nu văd bine! Nu e sănătos!„.

O altă trecătoare este sigură că problemele de acasă l-au îndemnat pe tânăr să se caţere pe macara: „E periculos, nu înţeleg de unde vine. E dezbrăcat… chiar în ziua de Paşte. O fi avut o problemă. Da, da, sigur„.

Alţii cred că, pur şi simplu, omul făcea sport: „Face yoga, cred! Face yoga dezbrăcat, dar nu ştiu ce tip de yoga este acesta!„.

Un bărbat dezbrăcat s-a suit pe o macara aflată în apropierea TNB din Piaţa Universităţii. Mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi două ambulanţe au ajuns la faţa locului, însă dialogul cu protestatarul a fost foarte dificil. În cele din urmă, după mai bine de două ore, el a coborât de pe macara şi a fost preluat de poliţie şi de personalul de la Ambulanţă.

VEZI CE A DECLARAT PROTESTATARUL DUPĂ CE A COBORÂT DE PE MACARA