Tramvaiele nu au mai fost înnoite de ani de zile. Vezi ce afaceri se fac cu RATB VIDEO

Tramvaiele din Capitală nu au mai fost înnoite de cinci ani, dar Regia de Transport Bucureşti a rămas o vacă de muls pentru cei care ar trebui să se ocupe de ea. Chiar şeful consiliului local Bucureşti, Călin Murg, a recunoscut că e acţionar la o firmă care a închiriat spaţii de la RATB.

RomaniaTV.net
10 mai 2012, 20:50
Tramvaiele nu au mai fost înnoite de ani de zile. Vezi ce afaceri se fac cu RATB VIDEO

„Este o companie la care sunt acţionar. Danik company a avut un contract prin care a închiriat mai multe spaţii de la RATB, în urmă cu câţiva ani. Mi se pare aberant să discutăm despre această problemă în loc să discutăm despre situaţia RATB”, a spus Călin Murg, preşedintele consiliului General al Capitalei, potrivit România TV.

RATB este în custodia Consiliului General al Capitalei. Regia are nevoie de investiţii în tramvaie şi maşini, o spun toţi, dar nimeni nu ştie când se vor face.

„Parcul de autobuze a fost înoit în 2004-2008, pentru parcul de tramvaie s-a pus problema înnoirii lui încă de la începutul acestui mandat”, a adăugat Murg.

Accidentul din pasajul lujerului nu i-a surprins deloc pe cei care răspund de RATB. Doar călătorii au fost ca întotdeauna, cei şocaţi.

„Asemenea situaţii se pot întâmpla, există asigurări. RATB este asigurată ca să gestioneze o asemenea situaţie”, a completat Murg.