Traian Ungureanu îi urechează pe Baconschi şi Preda: Să plece din PDL, dacă le este lehamite

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor săi de partid Teodor Baconschi şi Cristian Preda să plece din PDL, "dacă le este lehamite" de partid.

RomaniaTV.net
26 mai 2013, 15:12
Traian Ungureanu îi urechează pe Baconschi şi Preda: Să plece din PDL, dacă le este lehamite

Declaraţiile care trădează nemulţumirea faţă de PDL şi criticile repetate aduse de Teodor Baconschi şi Cristian Preda partidului din care fac parte l-au adus la capătul răbdării pe europarlamentarul Traian Ungureanu.

„Dacă le este lehamite, să plece!”, a spus, tăios, Traian Ungureanu.

„Teodor Baconschi a dat peste cap agenda dreptei. Lumea aşteaptă totuşi o lămurire. Ce vine mai întâi: teoria dreptei sau discuţia despre destinaţia boscheţilor din Parcul Herăstrău? Cristi Preda, un alt membru care nu s-a dat plecat din oribilul PDL, vorbeşte de PDL ca partid anti-Băsescu. Asta e culmea! Tu loveşti, tu dai cu capul în gură, tu dai cartonaş roşu! Atenţie la penibil!”, a mai spus Traian Ungureanu.

CITEŞTE ŞI: Băsescu, ACUZAT că încalcă DIN NOU Constituţia. Voicu: Îşi face o construcţie politică proprie

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sâmbătă, că înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară este o reacţie de alternativă la un „PDL care este leşinat”, iar dacă în această formaţiune se vor reuni suporterii lui Traian Băsescu, iar PDL îşi menţine linia actuală, se va alătura Mişcării. Preda a apreciat că înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară „este o reacţie la slăbiciunile pe care le-a arătat PDL”.

Teodor Baconschi a declarat, recent, că PDL „nu are proiect politic alternativ, nu are guvern din umbră, nu are prezidenţiabil, nu are valori de dreapta asumate şi este un partid în derută”.

Fundaţia „Mişcarea Populară” a anunţat, sâmbătă, începerea formalităţilor legale pentru înfiinţarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul „Mişcarea Populară”.