Băsescu i-a scris lui Ponta referitor la cei 4 miniştri acuzaţi de ANI: Vizam şi o remaniere VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a spus, în declaraţia făcută luni la Cotroceni, că i-a scris premierului Victor Ponta în legătură cu cei patru membri ai Executivului acuzaţi de ANI de incompatibilitate şi a cerut remanierea imediată a miniştrilor cu probleme de imagine. De asemenea, Băsescu a cerut ca parlamentarii intraţi în vizorul DNA să fie daţi pe mâna anchetatorilor.

RomaniaTV.net
12 nov. 2012, 17:30
Băsescu i-a scris lui Ponta referitor la cei 4 miniştri acuzaţi de ANI: Vizam şi o remaniere VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a precizat, luni, că în cursul zilei i-a transmis premierului Victor Ponta o scrisoare în legătură cu cei patru membri ai Executivului acuzaţi de ANI de incompatibilitate, menţionând că viza „şi o eventuală remaniere”.

Preşedintele Băsescu a spus, în declaraţia făcută luni la Cotroceni, că i s-a adresat premierului Victor Ponta în legătură cu cei patru membri ai Executivului acuzaţi de ANI de incompatibilitate.

Ulterior, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, el a explicat că în cursul zilei i-a transmis o scrisoare pe această temă premierului Victor Ponta.

Întrebat dacă premierul i-a răspuns, preşedintele Băsescu a răspuns: „N-am primit încă niciun răspuns, dar vizam, sigur, şi o eventuală remaniere”.

Cei patru membri ai Executivului acuzaţi de incompatibilitate sunt Ovidiu Silaghi, Eduard Hellvig, Liviu Pop şi Dan Mihalache.