Traian Băsescu, cu un copil în braţe la prima conferinţă de presă din campanie VIDEO

La prima sa declaraţie făcută în campania pentru referendum, preşedintele suspendat Traian Băsescu a luat din public un copil al unuia dintre susţinătorii săi şi a vorbit despre teme politice la zi timp de câteva minute în şir ţinându-l pe copil în braţe.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 19:21
Traian Băsescu, cu un copil în braţe la prima conferinţă de presă din campanie VIDEO

În timp ce se adresa de la pupitru jurnaliştilor veniţi la conferinţa de presă, un copil îmbrăcat în pantaloni scurţi roşii şi tricou alb s-a apropiat de Traian Băsescu. Acesta l-a luat imediat în braţe şi şi-a continuat diatriba împotriva lui Victor Ponta vorbind despre ratarea coabitării din cauza primului-ministru.

Cât a fost ţinut în braţe, copilul de circa 3-4 ani nici nu a crâcnit aşa că şeful statului a putut să-şi vadă imperturbabil de discurs. Când a terminat ce a avut de spus, Băsescu a pus capăt conferinţei pentru a remite copilul părinţilor. „Gata, staţi să-l predau înapoi mamei lui”, a spus şeful statului.

O altă mamă prezentă l-a eveniment a vrut să-şi plaseze şi ea copilul în braţele preşedintelui, însă acesta a evitat să dea curs doleanţei.