Traian Băsescu, la vot alături de soţia sa, Maria, şi de fiica Elena VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu a votat duminică la ora 11.00 la o secţie de votare din cadrul Liceului A.D. Xenopol. Şeful statului a venit la vot însoţit de soţia sa, Maria, şi de fiica cea mică, Elena. În faţa secţiei, Traian Băsescu a fost întâmpinat de susţinători care l-au aplaudat şi l-au îmbrăţişat.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 08:12
Traian Băsescu, la vot alături de soţia sa, Maria, şi de fiica Elena VIDEO

Traian Băsescu a fost primit cu aplauze la sosirea la secţia de votare. În secţia de votare şeful statului a avut mai multe probleme: nu a fost sigur că a primit un buletin de vot corect din partea comisiei, iar, la ieşirea din cabina de vot, nu era sigur în care urnă să bage fiecare buletin.

Traian Băsescu şi-a găsit timp şi să glumească pe seama unui reporter care transmitea în direct, chiar când preşedintele introducea buletinele în urnă.

Preşedintele a ţinut să dea declaraţii în afara secţiei de vot, pentru a nu încurca procesul de votare. La ieşirea de la vot, preşedintele Traian Băsescu a fost aşteptat de susţinători care l-au aclamat şi i-au strâns mana.

„Cei care candidează astăzi sunt şi exponenţii celor care au guvernat în perioada de criză. Este extrem de important să vedem dacă într-adevăr populaţia a înţeles că nimeni n-a vrut să taie salarii sau să impună măsuri de austeritate, ci că ţara trebuia trecută prin criză”, a spus Băsescu.