Tragica poveste a unei FEMEI FRUMOASE pe care o boală rară a transformat-o într-un MONSTRU. Vezi cum arată

Un fost model se zbate acum între viaţă şi moarte după ce a fost împuşcat chiar de iubitul ei. Cu toate acestea, drama tinerei a început în momentul în care s-a îmbolnăvit de o maladie gravă care i-a modificat înfăţişarea, transformând-o într-un adevărat monstru. Ulterior, din cauza depresiei, ea a devenit dependentă de medicamente.

06 sept. 2013, 15:12

Traci Lee Vaillancourt a fost considerată cea mai frumoasă fată din liceul ei, lucrând o perioadă de timp ca model, dar viaţa ei a luat o întorsătură nefericită în momentul în care s-a îmbolnăvit de o maladie rară care i-a distrus înfăţişarea, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un bărbat a fost arestat după ce a vrut să RĂZBUNE MOARTEA unei PISICI folosind o SCÂNDURĂ plină de cuie

În prezent, ea se află înternată într-un spital din Salt Lake City, după ce iubitul ei, Troy Walker, a împuşcat-o, la scurt timp după ce a ucis un poliţist. Mai mult, bărbatul s-a sinucis ulterior.

Sora victimei a povestit că Traci era extrem de frumoasă, dar a ajuns dependentă de antidepresive după ce s-a îmbolnăvit de o boală rară care a desfigurat-o. Astfel, din cauza unei maladii a sângelui, corpul ei a ajuns să se umfle întâmplător, în diferite părţi. Mai mult, ea are din când în când crize.

Citeşte şi A băgat SPAIMA în clienţi după ce i-a alergat cu LASOUL, ca în filmele cu COWBOY FOTO

Ani de zile am ţinut-o departe de copiii mei. A ales o cale diferită. Am încercat să o ajut, dar nu poţi ajuta pe cineva care nu vrea să se ajute pe sine„, a declarat sora lui Vaillancourt.