Tragedie în SUA: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-un cartier rezidenţial VIDEO

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în California, într-un cartier rezidenţial, informează România TV. Doi dintre cei trei oameni aflaţi la bord au murit, iar al treilea este internat în stare critică.

RomaniaTV.net
21 aug. 2012, 08:55
Tragedie în SUA: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit într-un cartier rezidenţial VIDEO

Tragedia s-a produs în timpul unui zbor de testare, potrivit România TV. Pasagerii din avion voiau să cumpere aparatul. Nu este clar deocamdată de ce, dar, la scurt timp după decolare, aparatul a început să piardă din altitudine. A lovit mai mulţi copaci, după care s-a prăbuşit.

La impactul cu solul, a luat foc. Zgomotul a alertat locuitorii din zonă. „Îmi tundeam pajiştea, aşa cum fac de obicei duminica, îmi curăţam curtea, când am auzit un zgomot puternic. Am văzut avionul şi zbura foarte jos. Avionul a lovit copacii. Şi am auzit cum s-a rupt lemnul. Am auzit impactul cu solul”, a spus un locuitor al cartierului în care a căzut avionul.

Oamenii au încercat să stingă focul cu furtunurile pe care le aveau în grădină.

„Am fugit afară şi am văzut nişte flăcări mari. Aşa că am luat furtunul şi am încercat să stingem focul cu furtunul”, a spus un alt martor la accidentul aviatic. Autorităţile au anunţat că au început o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.