Tragedie în Bangladesh: Un bloc cu 8 etaje s-a prăbuşit, făcând 87 de morţi şi 700 de răniţi VIDEO

Cel puţin 87 de oameni au murit şi 700 au fost răniţi, după ce o clădire de 8 etaje s-a prăbuşit. Autorităţile se tem că numărul victimelor ar putea să crească, mai ales că mulţi oameni sunt încă prinşi în dărâmături.

RomaniaTV.net
24 apr. 2013, 14:44

Clădirea de opt etaje aflată în apropiere de capitala Bangladeshului adăpostea mai multe fabrici de confecţii, precum şi un centru comercial. Sute de oameni se aflau în imobil când aceasta s-a prăbuşit.

Zeci de echipe de salvare, precum şi oamenii aflaţi în apropiere, au intervenit pentru a scoate victimele dintre dărâmături.

„Am intrat în clădire şi am văzut că mulţi oameni sunt încă blocaţi înăuntru. Am salvat câteva femei. Sunt mai mulţi oameni care au murit acolo, precum şi mulţi care nu reuşesc să iasă”, a povestit un localnic venit să vadă ce s-a petrecut şi să dea o mână de ajutor.

Clădirea s-a prăbuşit la scurt timp după ce mai multe crăpături au fost descoperite în structura de rezistenţă. Patronii fabricilor au fost avertizaţi şi sfătuiţi să-şi închidă temporar afacerile, însă aceştia au ignorat sfatul autorităţilor.