Topul invitaţilor la televiziuni: Vezi pe ce loc se află Monica Tatoiu

Cu toţii ne-am obişnuit cu anumite personalităţi pe care le putem vedea la orice post de televiziune, dar care au fost invitaţii cu cele mai multe prezenţe? În luna septembrie, Lavinia Şandru a fost cea mai invitată femeie, în timp ce Mugur Ciuvică, conduce la capitolul masculin.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 11:56
Topul invitaţilor la televiziuni: Vezi pe ce loc se află Monica Tatoiu

În topul personalităţilor feminine cu cele mai multe prezenţe la TV conduce Lavinia Şandru, vicepreşedintele UNPR, cu 15 apariţii, urmată de Andreea Paul Vass, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL, Monica Tatoiu şi reprezentanta PNL-ului Alina Ghorghiu, fiecare  cu câte 12 apariţii, potrivit firmei de monitorizare Mediatrust România.

În ceea ce priveşte prezenţa personalităţilor masculine, vorbim despre un top trei format din Mugur Ciuvică, preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice, cu 38 de apariţii, urmat de sociologul Marius Pieleanu, cu 29 de apariţii şi Bogdan Chirieac, om de afaceri şi jurnalist al publicaţiei online DCNews, care a înregistrat 29 de prezenţe în studio, în luna septembrie 2012.