Topul celor mai ciudate hoteluri din lume GALERIE FOTO

Există hoteluri de lux, sărăcăcioase sau foarte speciale. Cu toate aceste, sunt şi hoteluri cu adevărat ciudate, putând fi catalogate opere de artă. Iată care sunt cele mai ciudate 5 hoteluri din lume, scrie unica.ro.

RomaniaTV.net
25 aug. 2012, 10:17

Hôtel de Glace (Canada). Este un hotel canadian, realizat numai din gheaţă şi zăpadă. Este nevoie ca hotelul să fie reconstruit anual. Pentru asta se folosesc 500 de tone de gheaţă, respectiv 15.000 tone de zăpadă, iar toată acţiunea durează aproximativ 5 luni.

Jumbo Hostel (Suedia). Boeing 747 este unul dintre cele mai ciudate locuri pentru a-ţi deschide un hotel. Situat chiar pe aeroportul Arland, din Stockholm, hotelul are 25 de camere complet echipate şi utilate.

Everland (Franţa). Această unitate esta una cu totul deosebită. Hotelul este de fapt o singură cameră mobilă, care se plimbă, în funcţie de dorinţele clienţilor pe acoperişurile din Paris.

Sala Silvergruva (Suedia). Şi acest hotel este format tot dintr-o singură cameră, însă diferenţa este că acesta este amplasat într-o mină de argint din Suedia.

Das Park Hotel (Austria). Camerele acestui hotel neobişnuit sunt făcute din ţevi de beton, precum cele pentru canalizare, din marile oraşe. Se numeşte Hotelul Parc datorită amplasării ţevilor într-un parc. Fiind şi o operă de artă, hotelul nu oferă foarte multă intimitate, ceea ce înseamnă că deşi beneficiaţi de o privelişte superbă asupra parcului, trecătorii au şi ei parte de o privelişte la voi în pat.

Vezi şi Cele mai ciudate 15 cabine telefonice din lume GALERIE FOTO