Topul celor mai bune tablete în 2012

Anul 2012 a fost fara indoiala un an prielnic pentru industria dispozitivelor mobile. Atat telefoanele mobile, dar mai ales tabletele, s-au bucurat de o atentie sporita din partea utilizatorilor si au reusit sa inregistreze vanzari record.

RomaniaTV.net
24 dec. 2012, 12:46
Topul celor mai bune tablete în 2012

Daca in urma cu ceva timp, tableta era privita ca un dispozitiv usor ciudat si fara prea mare utilitate, in prag de 2013 toata lumea isi doreste o astfel de „jucarie”. Indiferent de nevoia pe care vine sa o satisfaca, fie ca vorbim de: a citi carti, a rula jocuri si aplicatii, sau chiar munca, tableta a devenit un gadget extrem de popular si de ravnit.

Dar destul cu vorbaria si sa ne apucam de lucruri serioase. Mai exact, hai sa aflam care au fost cele mai „tari” tablete din 2012. Si cand zic tari ma refer la acele modele care au starnit cele mai multe pasiuni si controverse, ale caror prime loturi s-au epuizat destul de repede din stocuri si care au impresionat prin performante, dotari, functii de invidiat si un raport calitate pret cat mai bun.

10. Sony Xperia Tablet S

Vorbim de o jucarie cu un display LCD de 9,4 la 1280 x 800 pixeli (160 ppi), un procesor NVIDIA Tegra 3 quad core de 1,3GHz, 1GB RAM, procesor grafic GeForce ULP si o camera de 8 megapixela capabila sa inregistreze Full HD. Sony Xperia Tablet S ruleaza Android Ice Cream Sandwich, iar acumulatorul intern de 6000 mAh ar trebui sa fie suficient pentru o zi de utilizare.

Vezi clasamentul celor mai bune tablete din 2012 pe Playtech.ro