TOP-ul calităţilor pe care un bărbat le caută la o parteneră

Desigur, fiecare bărbat e diferit, ca atare caută calităţi diferite la parteneră. Cu toate astea, există anumite însuşiri care corespund în general oricărei alegeri pe care o face un reprezentant al sexului tare în ceea ce priveşte partenera lui de viaţă.

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 20:28
TOP-ul calităţilor pe care un bărbat le caută la o parteneră

1. Să aibă încredere în ea

Bărbaţii vor ca partenera aleasă să fie sigură pe sine, iar când aceasta intră într-o încăpere, să emane prin toţi porii încredere în propria persoană şi să atragă toate privirile cu o astfel de atitudine. E plăcut ca din când în când să te simţi bărbat şi partenera să-ţi ceară ajutorul, însă, dincolo de aceste situaţii care constituie o excepţie, urmaşii lui Adam vor femei puternice alături de ei.

2. Neapărat cu simţul umorului

Nimeni nu-şi doreşte o femeie „ţeapănă” şi mereu serioasă. Bărbaţii vor alături pe cineva care să râdă la glumele lor şi să poată face glume împreună cu ea şi să se distreze în cuplu.

3. Să fie afectuoasă şi grijulie

Cei mai mulţi dintre bărbaţi sunt atraşi de femei care le arată în mod constant că le pasă de cel de lângă ele. Gesturi simple precum gătitul, călcatul unei cămăşi, cusutul unei şosete pot fi definitorii atunci când un el îşi alege o parteneră.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro

Vezi şi care sunt tipurile de femei pe care bărbaţii le evită