Top trenduri în materie de fitness pentru 2013

Uită de programele de fitness sofisticate şi spune bun venit exerciţiilor fizice bazate pe greutatea corpului tău. Corpul tău este singurul echipament de care ai nevoie pentru a fi în trend în materie de fitness pentru 2013: adică să ai un antrenament în care foloseşti doar greutatea propriului corp. Potrivit unui sondaj, în trendurile de fitness ale anului 2013, exerciţiile fizice de baza, precum flotările, genuflexiunile şi abdomenele se vor afla în top.

RomaniaTV.net
02 ian. 2013, 09:42
Top trenduri în materie de fitness pentru 2013

Cercetătorii spun că oamenii au făcut dintotdeauna exerciţii fizice în care se foloseau de greutatea corpului ca formă a antrenamentului de mărire a rezistententei.  “Exerciţiile fizice care folosesc greutatea corpului sunt o modalitate eficace pentru intra şi a rămâne în formă. Şi, într-o perioadă în care oamenii sunt foarte atenţi cu cheltuielile, aceste exerciţii sunt excelente pentru a te simţi grozav şi a arăta tonifiat, fără să cheltui prea mulţi bani”, consideră cercetătorul Walt Thompson.

Iată trendurile în materie de fitness pentru 2013:

 1. Antrenamentul pentru creşterea forţei

Acest tip de antrenament continuă să fie la modă. Nu trebuie să practici culturismul pentru a include în programul tău de mişcare antrenamentul cu greutăţi pentru a îmbunătăţi şi menţine puterea muşchilor.

2. Antrenamentul care foloseşte greutatea corpului

Ai nevoie de un ehipament minim şi include flotările, abdomenele, genuflexiunile şi tracţiunile.

3. Copiii şi obezitatea

Programele fizice cu exerciţii care să rezolve obezitatea infantilă sunt, de asemenea, în trend. Mai multe şcoli din Europa de vest şi SUA şi mai puţine la noi sunt implicate în parteneriate speciale pentru a pune la punct programe fizice care să prevină şi să reducă obezitatea în rândul copiilor, fenomen în continuă creştere în ultimii ani.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.