Tonciu, Buruian şi Traşcă şi-au bătut joc de COLOANA INFINITULUI: Dacă şi astea sunt opere de artă?

Gafa lui CRBL, care a luat în râs Coloana Infinitului, a fost repetată de Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană şi Simona Traşcă. Ele au filmat o emisiune la Târgu Jiu şi au luat în râs operele lui Brâncuşi. Autorităţile locale au reacţionat şi spun că cele trei nu mai au ce să caute în oraş.

RomaniaTV.net
13 sept. 2012, 07:51
Tonciu, Buruian şi Traşcă şi-au bătut joc de COLOANA INFINITULUI: Dacă şi astea sunt opere de artă?

„Nu ştiu nimic, decât că e a lui Brâncuşi şi au vrut să o cumpere nişte chinezi şi aştia fraierii în loc s-o vânda pe bani mulţi, au păstrat-o aici. Na, mare şmecherie”, spus Simona Traşcă.

„Mamă, ce-am descoperit. Câteva pietre”, a fost replica Sânzianei Buruiană.

„De ce nu avem voie să ne uităm pe masă („Masa tăcerii”)? Păi, de ce că n-o rupem. Dacă şi pietrele astea sunt opere de artă?”, a întrebat Andreea Tonciu.

Autorităţile locale au reacţionat şi spun că cele trei nu mai au ce să caute în oraş.

În iulie, CRBL s-a fotografiat cu opera lui Brâncuşi pe post de falus. Gestul lui a stârnit reacţii dure. Un palestinian a declarat că în ţara lui nu ar fi scăpat cu viaţă după o asemenea faptă.

Şi localnicii din Târgu Jiu s-au supărat şi i-au cerut primarului să reacţioneze. După ce a primit câteva sute de telefoane de la locuitorii oraşului, Florin Cârciumaru a hotărât împreună cu consilierii locali să îl declare prin hotărâre de Consiliu „persona non-grata”.