Toate autorităţile publice au de luni acelaşi program: 8.00-16.00

Programul de lucru al ministerelor, prefecturilor şi instituţiilor deconcentrate din ţară va fi armonizat, începând de luni, iar activitatea acestora se va desfăşura între orele 8.00 şi 16.00, la solicitarea premierului, a anunţat, sâmbătă, secretarul general al Guvernului, Dezsi Attila.

RomaniaTV.net
11 feb. 2012, 21:19
Toate autorităţile publice au de luni acelaşi program: 8.00-16.00

Secretarul general al Guvernului, Dezsi Attila, a anunţat, sâmbătă, la Deva, unde a asistat la învestirea în funcţie a noului prefect de Hunedoara, că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut armonizarea programului de lucru al ministerelor, prefecturilor şi instituţiilor deconcentrate ale statului.

„Începând de luni, programul tuturor autorităţilor publice centrale va fi între orele 8.00-16.00, în conformitate cu solicitarea primului ministru. Decizia s-a luat pentru că autorităţile centrale aveau programe diferite: unii începeau la ora 9.00, unii la 8.30, alţii la ora 8.00. Este o hotărâre bună pentru că programul trebuie să fie unitar la nivelul autorităţilor centrale şi la nivelul reprezentării din teritoriu, la prefecturi”, a declarat Dezsi.

El a afirmat că din punctul de vedere al activităţii şi al colaborării între instituţii este esenţial ca fiecare minut să fie bine gestionat.