Tipuri de prietene pe care este musai să le ai

Prietenele tale sunt precum suita unei regine sau o armată personală, fiecare având un rol dinainte stabilit în viaţa ta.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 09:45
Tipuri de prietene pe care este musai să le ai

Iată mai jos care sunt principalele tipuri de prietene pe care fiecare femeie trebuie să le aibă alături de ea în prima linie şi care fiecare în felul ei o pot ajuta în anumite situaţii.

1. Tipul majoretei

Nu are niciodată puterea de a-ţi atrage atenţia atunci când coafura îţi stă prost sau când un coş de pe faţă îi face cu ochiul de la două sute de metri distanţă. Cu toate acestea, uneori, pur şi simplu nu ai nevoie să auzi astfel de sfaturi. Şi aici intervine ea care întotdeauna va şti să descopere doar calităţile din tine şi niciodată defectele. Mai mult, îi va face plăcere să te complimenteze şi nici nu va aştepta mult timp până să o facă. Ea este cea pe care o chemi la o discuţie înainte de a renunţa la un job, de a-i spune prima dată prietenului că îl iubeşti sau de a-i spune
soţului că mai doreşti un copil.

2. Tipul mamei mari

E de obicei mai în vârstă, mai experimentată şi mai înteleaptă decât tine. A trecut prin mai multe decât tine şi e mereu acolo pentru a-ţi atrage atenţia atunci când eşti pe cale să faci un pas greşit. Recunoaşte problemele înainte ca acestea să apară şi, de aceea, sfatul ei este important. Aşteaptă-te să auzi adesea de la ea expresia „ţi-am spus eu!”.

VEZI AICI CONTINUAREA