Tipuri de orgasm pe care orice femeie ar trebui să le simtă

Obișnuința creează tuturor confort. Îți place să știi cum și unde îți începi ziua și unde o sfârșești. Dar nu același lucru este valabil și când vine vorba despre sex. Rutina omoară pasiunea. Site-ul Womanshealthmag.com te învață cum să atingi mai multe tipuri de orgasm.

01 iul. 2013, 19:55
Tipuri de orgasm pe care orice femeie ar trebui să le simtă

1. Orgasmul clitoridian

Stii deja foarte bine cat de sensibila e acea mica zona, gratie celor 8000 de terminatii nervoase cu care e inzestrat clitorisul. Si daca faci si tu parte din „normalul” marii majoritati, atunci clitorisul este cheia catre paradis. Si se pare ca daca-l ataci direct, frontal, nu da rezultate asa de bune ca atunci cand intai sunt atinse si stimulate zonele adiacente lui. Ca atare, spcialistii sexologi sugereaza sa-ti indrumi partenerul astfel incat sa-ti stimuleze intai zonele adiacente, inainte de a atinge direct clitorisul. Si ca sansele sa fie de 100%, sugereaza-i sa folositi inclusiv un vibrator. Ajuta mult.

2. Orgasmul mix

Acest tip de orgasm implica atat orgasm clitoridian, cat si vaginal, obtinute simultan. El se poate obtine, conform declaratiilor expertilor, atat prin penetrare, cat si prin stimulare concomitenta a clitorisului. El poate fi de doua ori mai puternic.

Citește mai mult pe problemesex.ro

Citește și Vrei SCÂNTEI în dormitor? Iată câteva sfaturi FIERBINŢI de la sexologi