Tipuri de femei cu care orice bărbat ar trebui să se întâlnească

Găsirea unei femei bune nu este o sarcină uşoara mai ales într-o perioadă ca aceasta în care oamenii au devenit meşteri ai cuvintelor, ai manipulării sentimentelor şi a exploatării vulnerabilităţilor.

RomaniaTV.net
30 sept. 2012, 20:29
Tipuri de femei cu care orice bărbat ar trebui să se întâlnească

Femeia independentă are propria viaţă, ştie unde este şi, mai ales, unde trebuie să ajungă. Totuşi, acest timp de femeie doreşte un bărbat în viaţa ei chiar dacă nu are neaparată nevoie de unul. Partea bună cu femeia din categoria Alpha este că are încredere în forţele proprii şi nu se bazează pe tine să-i rezolvi problemele cu care se confruntă.

Femeia loială Este tipul gata oricând să meargă şi la război împreună cu tine şi va face absolut tot ce-i stă în putinţă să depăşească obstacolele vieţii. Nu este genul să flirteze cu alţi bărbaţi, toată atenţia ei este pe tine, bărbatul din viaţa ei. Indiferent că va putea sau nu să câştige un concurs de frumuseţe, ea te va sprijini de fiecare dată când ai nevoie, te va ajuta să devii un bărbat mai bun şi va rămâne alături de tine indiferent de situaţie.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.