Ţinute de mii de euro la balul de absolvire a liceului. Vezi cât a costat CEA MAI SCUMPĂ ROCHIE

10.000 de euro, atât a costat ţinuta pentru balul de absolvire a liceului a unei tinere. Însă nu a fost singura. Elevele au purtat rochii demne de covorul roşu, realizate de creatori celebri şi bijuterii scumpe.

08 iun. 2013, 10:23
Ţinute de mii de euro la balul de absolvire a liceului. Vezi cât a costat CEA MAI SCUMPĂ ROCHIE

Demetra Arapu, nepoata cunoscutei creatoare de modă Venera Arapu, a fost în centrul atenţiei la balul de absolvire, potrivit România TV. Nici nu avea cum să treacă neobservată şi asta pentru că ţinuta ei a costat cât o maşină nouă.

Rochia este creată de Venera Arapu, pantofii, Giusepe Zanotti, iar plicul este Channel. Ţinuta, cu tot cu accesorii, a costat peste 10.000 de euro„, a declarat Demetra Arapu.

Nici colegii ei nu s-au lăsat mai prejos. Ei au purtat ţinute pentru care părinţii lor au scos din buzunar între 10 milioane şi 30 de milioane.

Profesorii elevilor îşi amintesc că nu au avut parte acest lux în tinereţe. Ori petrecerea s-a limitat la o simplă serbare, ori au folosit banii pentru alte scopuri. „Eu n-am avut bal de absolvire, pentru că am terminat liceul în anii ’70 şi atunci au fost inundaţii, iar banii noştri s-au dus la cei care au suferit”, a spus unul dintre dascăli.

Pentru adolescenţii de azi, însă, petrecerea este foarte importantă. „Consumaţia, de persoană, începe de la două milioane de lei şi poate ajunge la şapte milioane de lei”, a precizat patronul localului unde s-a organizat balul de absolvire.