Tina Turner se va căsători cu mare fast duminică, în Elveţia

Cântăreaţa Tina Turner, 73 de ani, se va căsători duminică cu partenerul ei german, Erwin Bach, 57 de ani, care lucrează în industria discografică, în cadrul unei ceremonii budiste organizate la reşedinţa lor de pe malul lacului Zurich, relatează AFP, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
16 iul. 2013, 16:06
Tina Turner se va căsători cu mare fast duminică, în Elveţia

Printre cei 120 de invitaţi care vor veni în localitatea Kusnacht sunt aşteptate nume mari ale muzicii – David Bowie, Eros Ramazzoti, Sade. Potrivit publicaţiei elveţiene Schweitz am Sonntag, şi Oprah Winfrey ar figura printre invitaţi. Mirii au cerut invitaţilor să vină îmbrăcaţi în alb, iar mireasa urmează să poarte o rochie Giorgio Armani, arată aceeaşi publicaţie.

Se pare că Tina Turner, care a devenit oficial cetăţean elveţian în luna aprilie, şi Erwin Bach au făcut nunta civilă acum câteva săptămâni, scrie Schweitz am Sonntag, citând revista germană Bunte.

Întrebat de AFP, un oficial din localitatea Kusnacht a spus că ‘nu va fi nicio ceremonie civilă’ duminică, dar nu a dat niciun detaliu despre căsătoria civilă.

Ca buni vecini, Tina Turner şi Erwin Bach le-au trimis celor care locuiesc lângă ei o scrisoare în care îşi cer scuze dinainte pentru ‘deranjul sonor’ pe care îl va provoca petrecerea. Tina Turner a învăţat limba germană şi s-a stabilit în Elveţia în 1995 ca să fie cu Erwin Bach. Cântăreaţa de 73 de ani a obţinut în luna ianuarie statutul de rezident în Kusnacht şi apoi cetăţenia elveţiană, după ce a trecut un test. ‘Sunt foarte fericită în Elveţia şi aici mă simt acasă. Nu îmi pot imagina un loc mai potrivit să trăiesc’, spunea la începutul anului cântăreaţa, pe numele ei real Anna Mae Bullock, în revista Blick. Ea a adăugat că îi place respectul vieţii private pe care îl garantează Elveţia.

Tina Turner s-a retras din viaţa publică după turneul din 2008-2009.